Wie ben ik

Frank BonteIk ben de oudste zoon van “meester Bonte” (onderwijzer) en heb mijn jeugdjaren in het dorp Oostzaan mogen doorbrengen.
In de natuur en alle rust die daar nog aanwezig was.

Na mijn school periode ben ik de techniek ingegaan. De opkomst van de computers meegemaakt als techneut. Getrouwd en toevallig? onder de zwaarste hoogspanning leidingen die Zaandam doorkruiste, gaan wonen.
Gezondheid kreeg toen mijn aandacht.
Nadat ik  zo 20 jaar onder “hoogspanning” heb gewoond, ben ik verhuisd naar een wat minder belastende  huurwoning.

Naast mijn dagelijkse werk (hardware buitendienst) ben ik begonnen met  opleidingen zoals woonbiologie. Vele andere technieken kwamen aan de orde. De nulpuntenergie groep opgericht. Daarnaast heb ik in de praktijk veel ervaring opgedaan. Inzicht en ervaringen op het biofotonen lab. in Hilversum waren erg leerzaam.
Proef persoon bij prof. Popp in Duitsland was een eye-opener.
Veel interessante zaken onderzocht en zo bewust geworden tot wie ik nu ben en waarom ik hier op planeet aarde mag zijn.

We staan nu op het punt van wel of niet een derde wereld oorlog.
Er wordt veel over geschreven. Vertrouw de media niet. Wees kritisch. Benader de politici en wijs hun op verantwoording.  Laat je stem horen.  Laten we ons niet als lemmingen gaan gedragen.

Mijn energie zet ik momenteel in voor het terug vinden van de balans. Hoe blijven (worden) we gezond door aanvullende technieken. Hoe lossen we het energie probleem op. En dan me weer iedere dag verbazen. Tenslotte, hoe bereid ik me voor op mijn transmutatie. Terug naar de bron.
Een hulp daarvoor is het luisteren naar deze meditatie.
en het gebruik maken van een natuurlijke draaggolf die sneller dan licht is en waar je je liefde en intentie aan kun toevoegen.

De afgelopen jaren heb ik op de website www.nulpuntenergie.net mijn ervaringen al gedeeld. Met “zoeken” kun je daar veel onderwerpen die mij bezig hielden wel terugvinden. Verder is het een de 0.groep een platvorm geworden van gelijk denkende.
Samen met de nieuwsgroepen  nulpunt- en nulpuntenergie@yahoogroups.com

Blijf lachen en verwonder je over deze bizarre wereld.